Witte spijkerbroek: zo kun je ervan profiteren volgens degenen die het meest weten.

Als je een echte jeansliefhebber bent, is de kans groot dat er meer dan één paar (en twee) witte spijkerbroeken in je kast hangen. Hoewel de waarheid ook is dat er ook een mogelijkheid bestaat dat je binnen die (steeds kleinere) groep consumenten past die terughoudend is om te genieten van de honing van deze lichte spijkerbroek, althans zolang het goede weer geen realiteit is.
Deze keer zullen we niet te veel tijd besteden om je eraan te herinneren waarom witte spijkerbroeken ook in de winter een goed idee zijn (we hebben het hier al gedaan), maar wat we wel willen is laten zien hoe, ondanks wat het soms lijkt, deze spijkerbroek het doet ze zijn niet alleen veel origineler dan de klassieke blauwe (of zelfs de zwarte), maar ze kunnen ook gelijk of veelzijdiger zijn dan hun eerste neven.
Formele looks, relaxte looks en zelfs looks die tussen verschillende stijlen bewegen, kunnen deze broekstijl gemakkelijk omarmen en, voor het geval we nog twijfels hebben, is Instagram volledig vastbesloten om ons zonder rust te herinneren door de outfits van enkele van de meest populaire stijlen. voorschrijvers op internet. Van Pernille Teisbaek naar Gala González, via Camille Charrière; Ze houden allemaal van witte spijkerbroeken en het is niet vreemd om te zien dat ze hetzelfde model broek in heel verschillende contexten dragen.

Allemaal tot neutrale kleuren
Misschien ben je, zoals bij alle Instagram, ook gestopt om deel uit te maken van de #beigesquad, dat wil zeggen: die esthetische stroming die neutrale en lichte tinten bepleit. Welnu, als dat jouw geval is, kan een witte spijkerbroek je beste bondgenoot zijn om elke look te verheffen die wordt gedomineerd door beige tinten die anders in het voorspelbare zouden zijn gevallen. En het is dat een gebaar dat zo simpel is als het vervangen van je traditionele blauwe spijkerbroek door een witte spijkerbroek, je stijl kan veranderen van een basic naar een neutrale totaallook.
De Deense goeroe en stijlvoorschrijver Pernille Teisbaek is een van de meest fervente verdedigers van deze esthetiek en, zoals ze zelf laat zien op haar Instagram-account, kan een witte spijkerbroek de ultieme gok zijn om een gecoördineerde look te krijgen die tussen casual en verfijnd gaat. Je hebt alleen een vest en een jas nodig in dezelfde reeks lichte tinten en de set is compleet. Een formule waarbij fout geen optie is.

Met basisprincipes voor elk terrein
Hier is nog een bewijs van de kracht van witte spijkerbroek van de Frans-Britse voorschrijver Camille Charrière. Een look waarin de basics worden gecombineerd tot een onfeilbare stijl die bovendien voor eens en voor altijd duidelijk is dat witte spijkerbroeken niet exclusief zijn voor het zomerseizoen. Met zwarte laarzen en een leren blazer bereikt Charrière een veelzijdige combinatie die zich net zo goed kan aanpassen aan een werkdag als aan een informele vergadering.
De truc? De snit van de jeans, die in dit geval dezelfde tijdloze kledinglijn volgt die de rest van de stijl volgt, door zijn rechte pijpen en hoge taille. Een look die net zo goed kan werken met sneakers en waarmee je zeker de meest offroad-ader van je witte spijkerbroek naar boven haalt. Als je ook een speciaal tintje wilt toevoegen, hoef je alleen maar een eenvoudige en flatterende baseballpet (een van de accessoires van het seizoen) en voilà te gebruiken.

‘Casual ‘maar niet nonchalant
En uit de hand van Gala González kunnen we ook de meest casual versie van dit type spijkerbroek halen. Een concept dat echter niets met toeval te maken heeft (in het Spaans). En het is dat een ontspannen stijl niet een beetje doordachte stijl hoeft te zijn. Daarom is het moeilijk om een maar voor deze combinatie te vinden waarin het herenshirt, de Converse sneakers en de kleuraccenten van het roze van zijn Gucci Jackie-tas de perfecte basis vormen voor de witte broek om hun magie uit te voeren.
Een mix waarin, nogmaals, de klassieke snit fundamenteel is om die esthetiek te bereiken die speelt tussen het mannelijke en het vrouwelijke, het ontspannen en het bestudeerde en, natuurlijk, het fundamentele en het iconische.

Published
Categorized as Mode

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *