trends om te versieren en (eindelijk) het huis van je dromen te hebben in 2021

De kleuren van het seizoen, de meest gewilde materialen, de meubels voor telewerken … Lees meer over de sleutels van het interieurontwerp die dit jaar zullen zegevieren. Waar vind je ze? In de nieuwigheden van IKEA. Het is voor niemand een geheim dat ons vorig jaar belangrijke veranderingen heeft ondergaan in de manier waarop we leven. En hoe kan het ook anders, ons huis is ook geëvolueerd. Meer dan alleen een flat, de plek waar we wonen is een soort hol geworden, een toevluchtsoord dat ons beschermt, ons uitnodigt om te dromen en waar we ons bevinden. Het is een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van onze essentie en persoonlijkheid waar we meer dan ooit voor willen zorgen. En wat is een beter moment dan nu om het goed uit te rusten?
En voor ons is januari meestal een maand die heel snel voorbijgaat. Het zijn eigenlijk 31 dagen van reflectie, dankbaarheid en verbetering waarin we nog steeds aan het opnemen zijn wat komen gaat. Het is nu in februari als we echt van enthousiasme naar actie gaan, we worden opgewonden over de lente die al in bloei staat en we maken ons klaar om beetje bij beetje alle doelen te bereiken die we onszelf aan het begin van het jaar hebben gesteld. Daarom is het de perfecte gelegenheid om ons huis te vernieuwen met nieuwe trends die passen bij de persoon die we willen zijn in 2021.

Textiel met een lichter en frisser kleurenpalet
In het tussenseizoen is het ideaal om uw dekens en beddengoed te vernieuwen tot een vrolijker en veerkrachtiger exemplaar. Geometrische motieven worden gedragen in leuke kleuren die doen denken aan de warmere dagen die komen gaan. Onze keuze is stoffen in blauwe tinten zoals turkoois die ons onvermijdelijk herinneren aan de zeebries en de natuur.

Details die geheimen versieren en verbergen
Voorbij zijn de dagen dat een ornament alleen een kamer versierde. Dit seizoen willen IKEA-nieuwigheden zowel mooi als functioneel zijn. Onder de voorstellen bevinden zich nieuwsgierige stukken waarin het gemakkelijk is om uw kostbaarste bezittingen te verbergen, en nog gemakkelijker te vinden is. Organiseer je badkamer, je nachtkastje, je kaptafel of je salontafel met de RÅDFRÅGÅ decoratieve dozen, charmante kleine dozen in de vorm van kleine eieren waarin je je kostbaarste schatten kunt bewaren. Sieraden, munten, sleutels … alles wat je maar kunt bedenken (en passen) op één plek.

Een reis terug naar de toekomst
Wat als er stukken waren die de tijd overstijgen? De ÄLVSTARR lampenkap oogt retro en futuristisch tegelijk. In deze collectie ontmoet mode meubels dankzij de ontwerper Paulin Machado, die de taak op zich heeft genomen om een authentiek kunstwerk te creëren dat dramatisch, dynamisch, opvallend en natuurlijk functioneel is. Deze lamp verheft elke ruimte, zowel aan als uit. Het is onze gok om een kamer tot leven te brengen in monochrome tinten.

Telewerken als een praktische en mooie levensstijl
In maart vorig jaar dacht u vast wel dat het erg moeilijk zou zijn om u aan te passen aan thuiswerken. Een hoek vinden waar u uw werkroutine kunt aanpassen zonder te breken met de decoratie van uw huis, is ongetwijfeld een uitdaging. Gelukkig stelt IKEA, zich bewust van de nieuwe marktbehoeften, BJÖRKÅSEN voor, een computerhouder die een compacte en comfortabele werkomgeving creëert dankzij het kantelbare oppervlak en de verstelbare hoogtes. Het beste? Het is licht en klein genoeg om in geval van nood te verplaatsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *