Van alle IKEA nieuwigheden zullen deze 3 je huis voor het einde van het jaar een speciaal tintje geven

Dit ongebruikelijke 2020 loopt ten einde, je hebt nog tijd om je huis te transformeren. De sleutels: warme kleuren, natuurlijke materialen en serviesgoed dat doet denken aan de maaltijden bij oma thuis.
De lage temperaturen van deze tijd van het jaar samen met de huidige situatie, waarin verantwoordelijkheid en sociaal geweten appelleren dat het beste is om thuis te blijven, ons huis, en alle mogelijkheden die het ons biedt, is het een onverslaanbaar plan voor deze dagen Waarin het vroeg donker wordt en het lichaam ons vraagt om een bank, een deken, een warme aftreksel en een marathon van onze favoriete serie. En wat voor velen een definitie van geluk in zijn puurste vorm zou kunnen zijn, verdient het om in de best mogelijke sfeer te worden ingekaderd.

Deze laatste dagen van de herfst vragen om een verandering van omgeving, voordat we in de wervelwind van Kerstmis duiken. Een meer uitnodigend, warm en uiteindelijk comfortabeler huis. Op zulke speciale momenten als die leefden in dit ongewone 2020, waarin we veel tijd in ons huis hebben doorgebracht, hebben we elke hoek nodig om ons te inspireren en vrede, rust en harmonie in te ademen. Een situatie die ons doet nadenken over kleine esthetische hervormingen, met enkele decoratieve elementen en objecten waardoor we het imago van veel van de kamers aanzienlijk kunnen veranderen.

Laat u inspireren door de Nederlandse schilderkunst van de jaren. XVII De look van dit najaar is geïnspireerd door de zeventiende-eeuwse Hollandse meesterschilders, die door hun warme en aardse tinten, zoals roestrood of donkerder groen, in hun schilderijen de meest gastvrije sfeer creëerden voor deze tijd van het jaar, met kortere dagen en minder licht. Het werk van Rembrand, Hals, Verneer … vol donkere portretten, stillevens, vrolijke huiselijke taferelen en sombere hoekjes, heeft het IKEA-team verleid tot DEKORERA.

Een nieuwe collectie accessoires en textiel voor in huis om ons huis comfortabel en winters aan te kleden. Als resultaat van deze inspirerende scènes combineert DEKORERA de intense kleuren en stijl van het werk van 17e-eeuwse Nederlandse kunstenaars met Scandinavisch vakmanschap. Een lijn waar kleurliefhebbers verliefd op zullen worden, met zijn dekens en kussens in donkere tinten en .

Gebruik natuurlijke en duurzame materialen
Dat natuurlijke decoratie in de mode is, is een trend die al lang wordt bevestigd. Biologisch afbreekbare en duurzame materialen, zoals plantaardige vezels (onder andere rotan, vlechtwerk of esparto), hout of linnen, zijn natuurlijk, zorgen voor warmte, balans en persoonlijkheid, met zorg voor het milieu en met respect voor onze planeet. Enkele alternatieven die ons huis in een ware tempel van duurzaamheid zullen veranderen.

De nieuwe IKEA LUSTIGKURRE-collectie maakt gebruik van materialen zoals nipapalm, jute, zeegras, bamboe en waterhyacinten in het ontwerp, en omvat opbergmanden in verschillende formaten en maten, en een tijdschriftenhouder. Met de hand geweven door bekwame ambachtslieden, is elk stuk uniek met zijn uitdrukkingen en natuurlijke kleurveranderingen. Met deze collectie kunnen klanten genieten van unieke items gemaakt met een duurzaam materiaal dat ook ten goede komt aan de gemeenschappen waar het materiaal vandaan komt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *