De beste ‘deco’-ideeën om de meest bijzondere herinneringen aan deze kerst te creëren

We hebben allemaal de mooiste momenten van deze feestdagen in ons geheugen gegrift. Blijf schatten verzamelen met deze tips om dit jaar iets unieks te maken.
Als december aanbreekt, horen we de hele tijd het woord Kerstmis, en als we al een leeftijd zijn, komen de herinneringen aan die vieringen uit onze kindertijd onmiddellijk in ons op, het speciale licht van die dagen, de open haard thuis, de bruisende ontmoetingen met familie op kerstavond en kerst, de emotie van het afscheid nemen van een, vooral zo ongewoon jaar als dit, en anderen verwelkomen, wandelingen in de sneeuw, de markten of die dutjes na een vermoeiende dag vol emoties.
Maar het creëren van die herinneringen die in onze herinnering blijven door de jaren heen is niet zonder werk en verantwoordelijkheden: van het koken van dat menu waar iedereen nog jaren over zal praten tot het inpakken van cadeaus of het decoreren van het huis, waar het zelfs als inspiratie voor kan dienen. latere generaties. Dit alles kost tijd voordat alles perfect is, maar het is belangrijk om het zonder last of stress te doen, want het gaat erom dat je net zoveel van de voorbereidingen geniet als anderen daarna.
Als je wilt dat deze kerst, ondanks de bijzondere omstandigheden eromheen, uniek is, een van degenen die een leven lang herinnerd worden, volg dan deze inspirerende tips, zodat je het op je eigen manier kunt vieren, maar ja, met plezier keer. IKEA heeft alles wat je huis nodig heeft om je magische momenten tijdens de vakantie te creëren en je huis dat feestelijke tintje te geven dat het verdient met de kerstcollectie. Omdat de essentie van geluk vaak in de kleine dingen zit. Deze ideeën zullen je helpen om van de vakantie iets buitengewoons te maken.

Kook samen
Samen tijd doorbrengen in de keuken is een geweldige manier om een band op te bouwen, en wat is er leuker dan heerlijke snoepjes maken waar het hele gezin van kan genieten? Er zijn mensen die houden van een goede baksessie, en voor hen heeft IKEA een brede selectie vormen om koekjes te maken met hun favoriete vormen, uitstekers voor het deeg, krukjes zodat de kleintjes kunnen klimmen en helpen. Nu hoef je alleen maar de geur van gember, kaneel en kruidnagel je keuken te laten vullen. En als jij een van degenen bent die geen zin heeft om je leven ingewikkeld te maken, IKEA heeft een breed scala aan bereidingen voor peperkoek, chocolade en zoete koekjes. Het kant-en-klare VINTERSAGA-peperkoekhuis is bijvoorbeeld een leeg canvas waarop je je eigen eetbare meesterwerk kunt maken en waar kinderen in elkaar kunnen zetten.

De illusie van geven
Het geven van geschenken is geweldig, maar het inpakken en klaarmaken kan net zo leuk zijn. Hier ontdekken we enkele manieren om de geschenken te presenteren die de ontvanger zullen verrassen. Het gebruik van een touw om cadeaus te binden is bijvoorbeeld heel eenvoudig en bespaart ons de soms ongemakkelijke “knippasta” van jaloezie, of gebruik keukenhanddoeken om cadeaus in te pakken die bovendien later opnieuw kunnen worden gebruikt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *